|
|
 |
« : Ocak 08, 2010, 12:30:53 ÖS » |
|
Bu üniversitede bilim kurgu ile ilgilenen arkadaşlar muhakak ki vardır. Oyun ve hobi çalışmalarının dışında, bilim kurgu ile ilgilenen insanların - başka topluluklardan ve topluluk dışından insanların da katılımıyla küçük çaplı Deu Bilim Kurgu Toplantıları düzenlemek, sanıyorum eskisinden daha kolay. Fişekleme işi zor bir iş olsa da, toplantı etrafında izmir'in diğer bilim kurgu aktivitelerinden haberdar olma şansına erişmek için bu bütünleşmeye ihtiyacımız var.
İzmir'de bir kaç kafe çevresi ve dergi çevresi sürekli toplantılarına ara vermişti. Ancak bu yıl işler tahminimin tersine, değişti ve küçük de olsa hareketlenmeler başladı.
Bilim kurguya ilgi ve merak duyan arkadaşların bu mesajı dikkate alıp, geri dönmeleri bizi çok sevindirecektir. Kısa zamanda gelen cevaplar, bizi çok umutlandıracak : )
Finaller sonrasında öğrenci, hoca ve misafir; ortak noktası bilim kurguya merak olan arkadaşların katılımıyla bir toplaşka okul etrafında ya da daha merkezi bir yerde gerçekleşebilir.
İnternet ağı kurmak sanıyorum, farklı yerellerden gelen ilgililer için rahat bir yöntem olacaktır.
Şimdilik haberlerinizi bekliyoruz. İyi çalışmalar.
Hatırlatma: Bu Topluluklara bir çağrı değil, 'bilim kurguculara' bir çağrıdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arianna
Aktif Üye
Level 3

|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2010, 11:24:52 ÖS » |
|
fikir cok hos ben toplaskalara katilmayi bilim kurgu konusup paylasmayi cok isterim.cagriya seve seve cevap weriyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2010, 07:13:18 ÖS » |
|
bencede çok güzel bir fikir.ama bunun bana güzel gelmesinin en büyük nedenlerinden birisi yönetimin çabası dışında sizlerin çabalarını ve isteğini görüp bizleri heyecanlandırmanız oldu.bence çok güzel bir fikir bu konu başlığından bilim kurgu ile ilgilenen ve bir beyin fırtınası ortamında bulunmak isteyen insanlar kimlermiş görelim.yeterli çoğunluğa ulaşınca bir gün ve yer belirleyelim.
ben varım:)
|
|
|
|
|
|
DEU FBKT Başkanı Hakan KÖSEOĞLU
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2010, 11:44:38 ÖS » |
|
Urla'da fanhrenheit 451 bilim kurgu toplaşkaları başladı bile, ama biz napalım öğrencilik zor iş; finaller bitince internetten en azından haberleşebilecek kişi ve zamana ulaşırız.
Ben de dahil 5+1(egeden) kişiyiz. Ağa hepsi katılmadığından grup da pek aktif değil.
dick beni bekliyor, görüşürüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arianna
Aktif Üye
Level 3

|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2010, 11:49:28 ÖS » |
|
urla fanhrenheit 451 mi bunun akil basyildiz la bi ilgisi olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2010, 12:38:42 ÖÖ » |
|
evet akil başyıldız'la fena halde alakalı bi toplaşka. Hatta fahrenheit 451'le olduğu gibi eski albemuth'la da alakalı sayılabilir. Toplantıları kendisi organize ediyor biz de katılıyoruz demek daha doğru.
Çok şaşırdım mazur gör, ama tanıyor olduğunu bilmiyordum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2010, 12:42:59 ÖÖ Gönderen: Wenton Weaks »
|
|
|
|
|
arianna
Aktif Üye
Level 3

|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 12, 2010, 02:32:02 ÖS » |
|
ewet tanıyorum akil amcayı kendisi turkiye deki en buyuk bilimkurgu arsiwine sahiptir toplaşka yaptigini bilmiyodum ogrendim gusel oldu:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 12, 2010, 09:07:17 ÖS » |
|
count me in buddy! 
|
|
|
|
|
|
Chaos Consume Us!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2010, 01:32:06 ÖÖ » |
|
ben iibf'deyim, iibf'den -ben dahil- 7 kişiyiz: koloni kurmaya yetmez belki ama ben ilk defa iibf'de bu kadar kişinin bilim kurguyla ilgilendiğini ve toplandığını göreceğim.
Şahsım adına planlı ve konferans tadında toplantınlar yerine düzensiz ve rahat bir toplaşka olmasını yeğlerim. cuma - 22 ocak olsa gerek* günü saat sınavlardan sonrayı takibenki haftasonu müsait olunur mu acaba?
Akil Başyıldız için de, evet dudağım uçukladı görünce arşivi. Umarım yakın zamanda ulaşılabilir hale gelir. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2010, 11:47:05 ÖS » |
|
E arkadaşlar, nasılsınız : ) sınavlar da geçti buluşmanın vaktidir. bu hafta içi ne dersiniz ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arianna
Aktif Üye
Level 3

|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2010, 11:50:38 ÖS » |
|
bence gusel olur hem tanismis oluruz birbirini tanimayan toplaska pek olmuyo sanki ha ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 26, 2010, 12:35:35 ÖÖ » |
|
evet tanışmadan toplanası gelmiyor insanın; umarım tanışınca bu isteksizlik ortadan kalkar  çarş çok erken oluysa Perşembe günü saat 17'de konakta buluşabiliriz. tabii benimki öneri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arianna
Aktif Üye
Level 3

|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 26, 2010, 12:22:22 ÖS » |
|
gun konusunda bisi demiim farketmez bence ,de konak ? yani merhabalasip hoyde bi kemeralti doner+ayran yapalim mi diycez taam ucuza gelebilir ama kalabaliktan iletişebilecegimizi pek sanmiyorum :  ben derim ki klasik bi sewinc buluşmasi gerceklestirip ordan kıbrıs sehitlerindeki herhangi bi yere akabiliriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 27, 2010, 12:45:42 ÖÖ » |
|
Alsancakta da buluşabiliriz tabii niye olmasın  Hatta 6'da buluşalım. Sevincin önünde, ordan alemlere mi akaarız nereye akarız bilmem. : )) Az kişi olursak da, fahri üyelerden ekleme yaparız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|